måndag 11 april 2011

Det tar sig minsann

VÅREN är här och allt med den, jag lyssnar inte på att det ska bli sämre väder i morgon för just nu så njuter jag av värmen. Fjutt och jag tog en fika på trappen, han åt mellanmål och jag drack kaffe..UTE.. I love it!!
I gårkväll så satt jag på altanen med ett glas vin och det var skönt ute så.. våren är ett faktum.

Mimmie och hennes kompis Lovisa är i Turkiet på semester och idag hade dom haft lite molnigt så det blev en shoppingdag för dom. Igår så var det varmt och njutigt dock, så jag håller tummar och tår för att det ska vara varmt resten av dagarna. Dom är enlig Mimmie "så sämst på engelska" och tröga hahaha.. ur en 18 årings synvinkel.. Jag längtar efter henne så det värker i hjärtat, men på lördag natt så sätter jag mig i bilen för att åka till Arlanda och hämta dom små pupporna :))

Jag har en liten bråkstake hemma.. är det bytesrätt på såna? Jag önskar försäkringskassan kunde komma hit och tillbringa en HEL dag med lillfjutt. Jag har ju bjudit hem dom, men dom ville inte komma.. hmm, men dom kan ändå säga att han är precis som ett heeelt vaanligt barn och klarar sig finfint utan någon som helst hjälp i vardagen. Jag säger då det hahaha dom är otroligt kompetenta på det där bygget!! Men kolla in bilden jag har uppe på Fjutt, han är bedårande söt den där rackans ungen :)

Hur går det med min diet då? JO -1,9 kilo och jag jublar ju inte direkt, men går det bara åt rätt håll så är jag nöjd i alla fall.

Snart är det dags för kvällspromenixen i lugn och ro.. undrar just hur många ormar som solar sig.. Det är väl bara att Stampa, Blunda och Gå :))

Puss på er era vårmysare

1 kommentar:

  1. vilken godisbit! <3
    Grattis till -1,9 =)) KRAAAAM Joanna

    SvaraRadera